Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV
VRAAG VRIJBLIJVEND
OFFERTE AAN

Zwembaden

U kan bij GVG Beton terecht voor het uitgraven van uw zwembad alsook het betonneren van de vloer, trap en wanden en eventueel de nodige droogzuiging verzorgen. U bent volledig vrij met wie u samenwerkt voor de technieken en afwerking.

Een betonkuip als basis voor uw zwembad garandeerd waterdichtheid en kwaliteit.

Kiezen jullie voor een liner? We raden u aan op de vloer en wanden een fuiter te plaatsen en dan een liner om het contact van voeten en handen te verzachten en de duurzaamheid van je liner te verlengen.

Wij maken uw zwembad volledig op maat, kunnen de vloerplaat polieren, de nodige voorzieningen (doorvoeren, inbouwelementen, ...) inbetonneren en een vlotte en kwaliteitsvolle service leveren.

Doen jullie zelf of de aannemer een deel? We kunnen ook enkel het beton pompen, beton leveren, de vloer storten en polieren en/of de gemetste betonblokken betonneren.

Opgelet : een zwembad leggen is ofwel vergunningsplichtig ofwel minimaal meldingsplichtig via het omgevingsloket. Hou hier rekening met het administratief proces dat u dient te doorlopen alvorens er kan gestart worden.