Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV
VRAAG VRIJBLIJVEND
OFFERTE AAN

Terras en paden in beton

Wil u uw terras (her)aanleggen en zoekt u een prijs/kwaliteit en onderhoudsvriendelijke verharding? Dan kan beton voor u dé oplossing zijn. Wij kunnen uw terras en paden betonneren volgens uw eigen ontwerp. Beton kan sterk gepersonaliseerd worden door kleurkeuze, ontwerp, motiefvoegen, later aanvulling tegen de beton,... Naast natuurgrijs kan u bijvoorbeeld opteren voor zwarte, olifantgrijze, muizegrijze of arduinblauwe beton. Verder kunnen we doormiddel van motiefvoegen de betonvloer zo zagen dat het lijkt of er grote tegels liggen. Ook qua afwerkingsgraad staat het u vrij te kiezen uit gepolierde beton, de gladheid of antislip. Elk keuze is geheel vrijblijvend.

Afhankelijk van de omstandigheden waarin de vloer gebruikt zal worden staan wij in voor het juiste betontype. Aan de hand van de afmetingen en uw wensen zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid beton besteld en geleverd word. Wij brengen zelf een betonpomp terplaatse en leggen de betonvloer dan volgens uw wensen. Ook de bijhorende grond- en rioleringswerken zoals het plaatsen van boordstenen, het inwerken van aquadrains of deksel voor putten die zich onder de oprit bevinden, nemen we voor onze rekening.

Ontwerp : u kan ons uw finaal plan bezorgen (zelfgemaakt, van een tuinarchitect of architect) ; u kan zelf een voorstel maken dat we dan samen op punt zetten of we kunnen in samenspraak het ontwerp bespreken en wij kunnen het uitvoeringsplan uitschetsen.

Tip : alles beweegt ondergronds, beton heeft behoorlijk wat kracht en zet ook uit, uitzettingsvoegen zoals uitsparingen of een opening tussen gevel en beton zijn zeker aan te raden om op lange termijn een strakker resultaat te hebben, krimp op te vangen en uitzettingsschade te vermijden.

Onze betonvloeren zijn kwaliteitsvol en ook onderhoudsvriendelijk. We zijn sterk in het onder helling en pas leggen zodat u een vlotte afwatering heeft !