Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV
VRAAG VRIJBLIJVEND
OFFERTE AAN

Oprit in beton

Ziet u graag beton en zoekt u een duurzame verharding voor uw oprit, oprijlaan, baan, ... dan kunnen wij uw oprit betonneren.

Keuzes?

1. Kleur

Naast natuurgrijs kan u ook opteren voor zwarte of arduinblauwe beton (courantste kleuren, daarbinnen kunnen doseringen gekozen worden), ook geel/beige wordt regelmatig toegepast, zeker bij uitgewassen beton.

2. Zaagsnedes

Verder kunnen we doormiddel van motiefvoegen de betonvloer zo zagen dat het lijkt of er grote tegels liggen.

3. Afwerking

Je kan opteren voor een ruw betonstort, geborstelde, gepolierde en uitgewassen beton. Binnen gepolierde beton zijn er nog variaties naar de mate waarin gepolierd wordt : glad, mat of antislip.

4. Betonsamenstelling

Afhankelijk van de toepassing bepalen we de beste samenstelling van de beton. Voor uitgewassen beton zie je de granulaten en wordt courant een keuze gemaakt tussen kalksteen (gebroken steen, grijzig) of rolgrind (meer afgeronde keitjes, bruinig).

 

Elk keuze is geheel vrijblijvend. Afhankelijk van de omstandigheden waarin de vloer gebruikt zal worden staan wij in voor het juiste betontype. Aan de hand van de afmetingen en uw wensen zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid beton besteld en geleverd wordt. Wij brengen zelf een betonpomp terplaatse en leggen de betonvloer dan volgens uw wensen. Ook de bijhorende grond- en rioleringswerken zoals het plaatsen van randbekisting of coffrage, boordstenen, het inwerken van aquadrains of deksel voor putten die zich onder de oprit bevinden, kunnen we voor onze rekening nemen.

Onze betonvloeren zijn kwaleitsvol en ook onderhoudsvriendelijk. We zijn sterk in het onder helling en pas leggen zodat u een vlotte afwatering heeft en geen plassen!