VRAAG VRIJBLIJVEND
OFFERTE AAN
Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV

Oprit in beton

Ziet u graag beton en zoekt u een duurzame verharding voor uw oprit, oprijlaan, baan, ... dan kunnen wij uw oprit betonneren. Naast natuurgrijs kan u ook opteren voor zwarte of arduinblauwe beton. Verder kunnen we doormiddel van motiefvoegen de betonvloer zo zagen dat het lijkt of er grote tegels liggen. Ook qua afwerkingsgraad staat het u vrij te kiezen uit gepolierde beton, de gladheid of antislip. Elk keuze is geheel vrijblijvend.

Afhankelijk van de omstandigheden waarin de vloer gebruikt zal worden staan wij in voor het juiste betontype. Aan de hand van de afmetingen en uw wensen zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid beton besteld en geleverd word. Wij brengen zelf een betonpomp terplaatse en leggen de betonvloer dan volgens uw wensen. Ook de bijhorende grond- en rioleringswerken zoals het plaatsen van boordstenen, het inwerken van aquadrains of deksel voor putten die zich onder de oprit bevinden, nemen we voor onze rekening.

Onze betonvloeren zijn kwaleitsvol en ook onderhoudsvriendelijk. We zijn sterk in het onder helling en pas leggen zodat u een vlotte afwatering heeft en geen plassen!