Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV
VRAAG VRIJBLIJVEND
OFFERTE AAN

Kelders

Nieuwbouw, verbouwing, eigen project, ... u kan bij ons terecht voor zowel de graafwerken als riolerings- en betonwerken voor al uw kelderprojecten. Wij beschikken intern over alle nodige materialen en kennis om de kelderwerken geheel in eigen beheer uit te voeren.

Wij werken enkel met BENOR-gekeurde stortklare beton en DOKA-bekistingspanelen. Door onze werkwijze van het ter plaatse stellen en betonneren, kunnen wij uw kelder volledig op maat maken volgens uw wensen. Zo kunnen wij kelders in alle maten, hoogtes en vormen realiseren en een vlot verloop van de werkzaamheden garanderen.

Een kelder kan een heuse meerwaarde voor uw woning of bouwproject betekenen. Het biedt extra ruimte die u voor diverse doeleinden kan aanwenden. Belangrijk: Je kan een kelder maar één keer plaatsen en dat is bij de aanvang van de bouwwerken.

Praktisch verloop: Eens het terrein bouwrijp is, wordt veelal een bronbemaling geplaatst om de waterstand te verlagen. Afhankelijk van de waterstand op de locatie, kan na gemiddeld twee weken de bouwput uitgegraven worden. Daarna wordt eventueel een werkvloer gegoten met ongewapend beton. Daarna volgt de keldervloerplaat: we plaatsen randbekisting en bewapening, vervolgens betonneren wij de vloerplaat, u kan daarbij bijvoorbeeld kiezen om deze te laten polieren. Een volgende fase bestaat uit het plaatsen van de bekistingspanelen, de bewapening en doorvoeren voor de wanden. Nadat de wanden uitbekist zijn, worden zij gebetonneerd en machinaal getrild en vlak gestreken. Tot slot kunnen wij ook de afdek van uw kelder verzorgen of aanverwante werkzaamheden uitvoeren zoals een werkverharding aanleggen.

Wij zijn van mening dat elk bouwproject uniek is en ook de kelderwerken individueel moeten benadert worden. Graag realiseren wij uw kelder  volgens uw wensen en noden. U kan bijvoorbeeld opteren voor een gepolierde keldervloer, gebetonneerde trap, gebetonneerde binnenmuren, energiesteen of -bocht, doorvoeren, ...

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kan u steeds mailen naar info@gvgbeton.be.